Pengikut

Khamis, 19 November 2009

tak sangka

Miyabi nak cerita
yang Miyabi
dapat berkenalan dengan Yuki
wadduh
terkejut sangat - sangat
rase macam tak percaya je
kalau tak percaya
pergi la blog dia

Miyabi minat sangat lakonan Yuki dan Irsyadi
walaupun
Miyabi suka lakonan diorang
Miyabi layan cerita jepun
Miyabi layan juga cerita indonesia
Yuki pernah berlakon
dalam cerita
PELANGI - PELANGI CINTA
(cerita ni memang best,bagi Miyabi la)
PRIMATA CANTIK
MY HEART
cerita tu je la yang Miyabi pernah tengok
Yuki berumur 14 tahun
muda tu

masa tu gembira sangat
bukan gembira sampai tak ingat dunianya
bahaya nanti

Yuki baik sangat
best berkawan dengan Yuki
tapi alang - alang tu boleh belajar bahasa indonesia dengan free




12 kali kita conteng-conteng:

-atirah- berkata...

bt0l ke ni nad??
cam x caye lak,,,
tpi atirah x knl pownn..
igt ag sye ni?huhuu..

^.^ miYabI ^.^ berkata...

hai tirah..=)

btl..dia msok sri bangsr...
miya knl dia scara on9 je...
nm dia dkt sri bangsar YukiKato...
kalu dia on9...brknln la dgn dia..
Nad igt lg...=)

• Alya • berkata...

owhh! dia ni :D alya kenall.

^.^ miYabI ^.^ berkata...

hai Alya....

=D

^.^ miYabI ^.^ berkata...

ye ke...
miya suka lakonan dia...=D
Alya lak??

F4AiZ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
F4AiZ berkata...

wow!!
bestnya...

Hariszzz berkata...

hi... adik,

demi masa...

saya cadangkan anda taip 'miyabi' di kotak carian google/yahoo.

jom!

baby elly berkata...

hehe ...
new follower here ,,,
suke tgk cite jepun ek???
i pown suke gaks ,,,,
skunk nieh ngah lyan G0KUSEN ,,,,
1,2 n 3 ...
btw,hana yori dango besh glew kn???

^.^ miYabI ^.^ berkata...

hai hariszzz

terima kasih..

^.^ miYabI ^.^ berkata...

hai baby elly

suke sgt2.....
cite gokusen mmg best kan...
mmg best...Miyabi suke tgk watak makino yang comel tu "."..

^.^ miYabI ^.^ berkata...

hai F4Aiz..
mmg best..=D

Catat Ulasan